Na kontaktoni

0676029999

[email protected]

banner-image

List Pronash

Kerko Pronen
Durrës, Durrës, Fllake

600,000 €

ID184

Shitet tokë truall në zonën e Katund Sukthit. Toka është në buzë të rrugës që lidh Katund ...

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds IconDhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 12000
Durrës, Durrës, Autostrada Durres

850,000 €

ID134

Shitet toka 12500m2 ne kilometrin e 28 te autostrades Tirane - Durres. Toka ndodhet ngjitur me Meshk...

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds IconDhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 12500
Durrës, Durrës, Autostrada Durres

Request price

ID133

Shitet toka 28000m2 ne vije te pare me autostraden Tirabe - Durres ne kilometrin e 26, prane Hidrosa...

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds IconDhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 28000
Durrës, Durrës, Sektori Rinia

360,000 €

ID123

Shitet toka buzë rrugës në sektor rinia. Toka ka rrugë nga tre anë të saj e cila e bën të ke...

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds IconDhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 24000
Tirana, Kavaja, Qerret

50,000 €

ID34

Shitet toka ne fshatin turistik bregdetar te Qerretit. Toka ka nje siperfaqe prej 721m2 dhe eshte s...

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds IconDhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 721
Durrës, Durrës

Request price

ID32

Shitet 8512m2 toke ne zonen e spitalles. Toka eshte ne pjesen e zones industriale e cila parashikohe...

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds IconDhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 8512
Durrës, Durrës

Request price

ID28

Shitet toke truall me siperfaqe 2000m2 ne zonen industriale te Shkozetit. Toka ka akses me rrugen kr...

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds IconDhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • -