banner-image
Kerko pronen
Get in touch

Elite Albania

Real Estate Professionals

RRETH NESH

quote

ELITE ALBANIA eshte agjensi qe operon ne tregun e ndermjetesimit te pasurive te paluajtshme ne Shqiperi. Rrugetimi yne filloi ne Gusht te vitit 2014 ne qytetin bregdetar te Durresit. Fale eksperiences dhe perkushtimit profesional gjate ketyre viteve kemi arritur te fitojme besimin e nje numri te gjere klientesh si individ po ashtu edhe biznes. Per ne te blesh nje prone ne Shqiperi nuk do te thote thjesht "llac dhe tulla" por "stil jetese dhe investim".

Valuable Clients

DETAJET E VENDODHJES

Lagjia Nr.4, Rr.Iliaz Reka Durres Albania

Telefon : 0676029999

Email : [email protected]

Orari I punes

Monday - Friday : 9 am - 6 pm

Saturday : 9 am - 2 pm

KONTAKTO AGJENSINE TONE

agent-photo

Elite Albania

Real Estate Professionals

0676029999

[email protected]

NA DERGONI NJE MESAZH