banner-image

Rreth Nesh

Elite Albania

ELITE ALBANIA eshte agjensi qe operon ne tregun e ndermjetesimit te pasurive te paluajtshme ne Shqiperi. Rrugetimi yne filloi ne Gusht te vitit 2014 ne qytetin bregdetar te Durresit. Fale eksperiences dhe perkushtimit profesional gjate ketyre viteve kemi arritur te fitojme besimin e nje numri te gjere klientesh si individ po ashtu edhe biznes. Per ne te blesh nje prone ne Shqiperi nuk do te thote thjesht "llac dhe tulla" por "stil jetese dhe investim".

about video