banner-image

All Properties

Search Property
Durrës

600,000 €

PRO146

Shitet tokë truall në zonën e Katund Sukthit. Toka është në buzë të rrugës që lidh Katund Sukthin me Fllakën d...

 • Bathrooms IconRooms
 • -
 • Beds Icon Living rooms
 • -
 • Garages IconSurface
 • 12000
Durrës

Price upon request

PRO96

Shitet toka 28000m2 ne vije te pare me autostraden Tirabe - Durres ne kilometrin e 26, prane Hidrosanitare Sin...

 • Bathrooms IconRooms
 • -
 • Beds Icon Living rooms
 • -
 • Garages IconSurface
 • 28000
Durrës

850,000 €

PRO97

Shitet toka 12500m2 ne kilometrin e 28 te autostrades Tirane - Durres. Toka ndodhet ngjitur me Meshkurtin dhe ...

 • Bathrooms IconRooms
 • -
 • Beds Icon Living rooms
 • -
 • Garages IconSurface
 • 12500
Durrës

360,000 €

PRO88

Shitet toka buzë rrugës në sektor rinia. Toka ka rrugë nga tre anë të saj e cila e bën të ketë një pozicionim ...

 • Bathrooms IconRooms
 • -
 • Beds Icon Living rooms
 • -
 • Garages IconSurface
 • 24000
Durrës

Price upon request

PRO18

Shitet 8512m2 toke ne zonen e spitalles. Toka eshte ne pjesen e zones industriale e cila parashikohet te jete ...

 • Bathrooms IconRooms
 • -
 • Beds Icon Living rooms
 • -
 • Garages IconSurface
 • 8512
Kavaja

50,000 €

PRO20

Shitet toka ne fshatin turistik bregdetar te Qerretit. Toka ka nje siperfaqe prej 721m2 dhe eshte shume i per...

 • Bathrooms IconRooms
 • -
 • Beds Icon Living rooms
 • -
 • Garages IconSurface
 • 721
Durrës

Price upon request

PRO15

Shitet toke truall me siperfaqe 2000m2 ne zonen industriale te Shkozetit. Toka ka akses me rrugen kryesore qe ...

 • Bathrooms IconRooms
 • -
 • Beds Icon Living rooms
 • -
 • Garages IconSurface
 • 2000