banner-image

All Properties

Kerko pronen
Durrës

65,000 €

PRO178

Shitet apartamenti 2+1 i pozicionuar ne zonen e plazhit, shume afer hotel Vivas. Apartamenti eshte i perbere n...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 2
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 100
Durrës

65,000 €

PRO177

Shitet dyqani i pozicionuar ne shume afer pallati te sportit "Ramazan Njala". Dyqani ka nje siperfaqe prej 76....

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 76.5
Durrës

57,000 €

PRO176

Shitet apartamenti i tipologjise 2+1, pozicionuar ne zonen e Ish Rajonit. Apartamenti eshte i perbere nga 1 s...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 2
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 102
Durrës

66,000 €

PRO175

Shitet apartamenti i tipologjise 2+1 i pozicionuar ne zonen e Vollges, shume afer shetitores kryesore dhe me p...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 2
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 102
Durrës

240 € / muaj

PRO174

Jepet me qira apartamenti tek ish rajoni i policisë. Apartamenti ndodhet në katin e parë banim dhe është organ...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 3
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 140
Durrës

200 € / muaj

PRO172

Jepet me qira apartamenti në lagjien Nr 4, përballë Flagship Center. Apartamenti është i pa mobiluar ndodhet n...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 2
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 120
Durrës

42,000 €

PRO167

Shitet apartamenti 2+1 në zonën e plazhit të Durrësit. Apartamenti ka një sipërfaqe prej 100m², ndodhet n...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 2
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 100
Durrës

300 € / muaj

PRO173

Jepet me qira apartamenti në një ndërtesë katër katëshe tek rruga e Kuminit. Apartamenti është i mobiluar tota...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 2
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 100
Durrës

58,000 €

PRO164

Shitet apartamenti tek pallati i sportit. Apartamenti është i orientuar nga lindja dhe është në katin e 10. Ap...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 2
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 108
Durrës

450 € / muaj

PRO163

Jepet me qira ambjenti i biznesit i pozicionuar ne katin e dyte ne zone e Rrashbullit. Ambjenti ka nje siperfa...

 • Bathrooms IconDhoma
 • -
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 250
Durrës

22,500 €

PRO166

Shitet apartamenti pranë hotel Adriatik në plazhin e Durrësit. Apartamenti ndodhet në katin e katërt të një pa...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 1
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • -
 • Garages IconSiperfaqe
 • 43
Kavaja

42,000 €

PRO160

Shitet apartamenti 1+1 tek Mali i Robit në brendësi të zonës së pishave të buta shumë pranë bregut të detit. A...

 • Bathrooms IconDhoma
 • 1
 • Beds Icon Dhomat e Ndenjes
 • 1
 • Garages IconSiperfaqe
 • 60